About

Ivanjac Mihailo aka Flip Thug rođen u Nišu 1989-te godine bavi se muzikom od 2009-te godine. Piše tekstove, snima pesme i sam radi svoje produkcije.

Iza sebe ima preko 40 demo pesama Za ovih par godina imao je desetak nastupa po Nišu (cubo club, klub pravnog fakulteta, plato niška banja), Pirotu (prva hiphop liga), Prokuplju (hol bioskopa) Radio je sa raznim neafirmisanim izvođačima. Svoj rad predstavlja na socijalni mrežama kao što su youtube, facebook, soundcloud, twitter. Izbacio je svoj prvi mikstejp 2010-te pod nazivom "Flip Tape", koji je bio pušten na free download i reklamiran preko fejsbuka. Saradnju je postigao sa Škabom iz BG sindikata na remiks pesme "Ronin", ostale saradnje su sa neafirmisanim reperima.

U izradi je novi mikstejp pod nazivom "Mike Hoody" koji će nada se izaći do kraja leta 2013-te kao i spot za pesmu "Leto B*ate". Trenutno radi kao spiker za TV emisiju IT Network koja se emituje na preko 40 TV stanica u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Saradnik je na sajtu ITNetwork.rs kao i na njihovom forumu gde je administrator.

Recent Blogs

  1. No Items

    There is nothing to display yet, check back soon.

  1. No one has commented yet.

Post a comment

Flip Thug

Last login: 15 months ago
Flip Thug avatar

Flip Thug is a male Rapper from Serbia, Nis, Palilula . He has been a member of this site for 15 months.

So far Flip Thug has earned 0pts and has 156 views!

Friends

No users fitting this criteria.

Recent Forum Activity

    There is nothing to display yet, check back soon.

Newsletter Signup